Sayfa 1 / 12 12311 ... SonSon
227 konu » 1-20 gösterimde

Forum: Astroloji / Burçlar

Burcunuza göre kişilik analizleri, yorumlar ...

  1. Sabit: Sabit Koç Burcu (21 Mart - 19 Nisan)

    Başlatan: Aylak Madam, 25-06-2013 17:46
    • Cevap: 2
    • Okunma: 163
    04-07-2013, 20:21 Son mesaja git
  2. Sabit: Sabit Boğa Burcu (20 Nisan - 20 Mayıs)

    Başlatan: Aylak Madam, 25-06-2013 17:32
    • Cevap: 2
    • Okunma: 211
    04-07-2013, 20:20 Son mesaja git
  3. Sabit: Sabit İkizler Burcu (21 Mayıs - 21 Haziran)

    Başlatan: Aylak Madam, 25-06-2013 17:20
    • Cevap: 2
    • Okunma: 155
    04-07-2013, 20:18 Son mesaja git
  4. Sabit: Sabit Yengeç Burcu (22 Haziran - 22 Temmuz)

    Başlatan: Aylak Madam, 25-06-2013 17:09
    • Cevap: 2
    • Okunma: 176
    04-07-2013, 20:13 Son mesaja git
  5. Sabit: Sabit Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos)

    Başlatan: Aylak Madam, 25-06-2013 16:56
    • Cevap: 2
    • Okunma: 137
    04-07-2013, 20:11 Son mesaja git
  6. Sabit: Sabit Başak Burcu (23 Ağustos - 22 Eylül)

    Başlatan: Aylak Madam, 25-06-2013 16:49
    • Cevap: 2
    • Okunma: 167
    04-07-2013, 20:03 Son mesaja git
  7. Sabit: Sabit Terazi Burcu (23 Eylül - 23 Ekim)

    Başlatan: Aylak Madam, 25-06-2013 16:38
    • Cevap: 2
    • Okunma: 119
    04-07-2013, 20:00 Son mesaja git
  8. Sabit: Sabit Akrep Burcu (24 Ekim - 22 Kasım)

    Başlatan: Aylak Madam, 25-06-2013 11:51
    • Cevap: 2
    • Okunma: 141
    04-07-2013, 19:58 Son mesaja git
  9. Sabit: Sabit Yay Burcu (23 Kasım - 21 Aralık)

    Başlatan: Aylak Madam, 25-06-2013 11:35
    • Cevap: 2
    • Okunma: 153
    04-07-2013, 19:51 Son mesaja git
  10. Sabit: Sabit Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak)

    Başlatan: Aylak Madam, 25-06-2013 11:27
    • Cevap: 2
    • Okunma: 200
    04-07-2013, 19:41 Son mesaja git
  11. Sabit: Sabit Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat)

    Başlatan: Aylak Madam, 25-06-2013 11:17
    • Cevap: 2
    • Okunma: 157
    04-07-2013, 19:35 Son mesaja git
  12. Sabit: Sabit Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart)

    Başlatan: Aylak Madam, 25-06-2013 11:09
    • Cevap: 2
    • Okunma: 169
    04-07-2013, 19:33 Son mesaja git
  1. Gezegenlerin özellikleri

    Başlatan: Amour., 09-09-2013 18:37
    • Cevap: 0
    • Okunma: 315
    09-09-2013, 18:37 Son mesaja git
  2. Doğum Tarihinize Göre Renginiz!

    Başlatan: mahser, 10-02-2009 20:28
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 11
    • Okunma: 1.172
    10-08-2013, 08:11 Son mesaja git
  3. Burçların Baharatları

    Başlatan: Aylak Madam, 10-08-2013 07:59
    • Cevap: 0
    • Okunma: 90
    10-08-2013, 07:59 Son mesaja git
  4. Stilinizi Yıldızlar Belirliyor

    Başlatan: Aylak Madam, 10-08-2013 07:51
    • Cevap: 0
    • Okunma: 56
    10-08-2013, 07:51 Son mesaja git
  5. Gizli Yönlerinizin Farkında Mısınız?

    Başlatan: Aylak Madam, 10-08-2013 07:41
    • Cevap: 0
    • Okunma: 75
    10-08-2013, 07:41 Son mesaja git
  6. Hangi Çiçeksiniz ?

    Başlatan: Zar Adam, 10-05-2007 21:21
    • Cevap: 4
    • Okunma: 509
    10-08-2013, 07:34 Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Okunma: 130
    16-07-2013, 06:58 Son mesaja git
  7. Günlere Göre Karakteriniz

    Başlatan: Aylak Madam, 08-07-2013 21:33
    • Cevap: 0
    • Okunma: 146
    08-07-2013, 21:33 Son mesaja git
  8. Burçlar ve Takıntıları

    Başlatan: Aylak Madam, 08-07-2013 21:30
    • Cevap: 0
    • Okunma: 202
    08-07-2013, 21:30 Son mesaja git
  9. Yükselen Burcunuzun Verdiği Kişilik

    Başlatan: Aylak Madam, 08-07-2013 21:23
    • Cevap: 1
    • Okunma: 161
    08-07-2013, 21:23 Son mesaja git
  10. Temmuz Ayı Burç Yorumları

    Başlatan: Aylak Madam, 11-08-2008 23:05
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 11
    • Okunma: 1.011
    01-07-2013, 09:12 Son mesaja git
  11. Hangi Burç Nasıl Beslenmeli

    Başlatan: ebuvvenuvesi, 08-06-2011 09:43
    • Cevap: 1
    • Okunma: 578
    29-06-2013, 12:44 Son mesaja git
  12. Renk Falı

    Başlatan: Kızıl_mavi, 28-06-2009 15:19
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 5
    • Okunma: 949
    23-06-2013, 14:46 Son mesaja git
  13. İşte Kan Grubunuza Göre Falınız!!!

    Başlatan: seranat, 02-11-2008 23:28
    • Cevap: 4
    • Okunma: 771
    23-06-2013, 14:32 Son mesaja git
  14. 2013 Ay Dönemleri ve Tutulmaları

    Başlatan: SensizSevda, 07-02-2013 23:38
    • Cevap: 0
    • Okunma: 679
    07-02-2013, 23:38 Son mesaja git
  15. 07.02.2013 Tüm Burç Yorumları

    Başlatan: SensizSevda, 07-02-2013 13:10
    • Cevap: 0
    • Okunma: 140
    07-02-2013, 13:10 Son mesaja git
  16. 2013 Burçlar İçin Ne İfade Ediyor?

    Başlatan: Amour., 25-12-2012 11:49
    • Cevap: 0
    • Okunma: 169
    25-12-2012, 11:49 Son mesaja git
  17. 25.12.2012 Salı - Günlük Burç Yorumları

    Başlatan: Amour., 25-12-2012 11:35
    • Cevap: 3
    • Okunma: 154
    25-12-2012, 11:38 Son mesaja git
  18. 2012 Burç Yorumları

    Başlatan: Son_Çığlık, 20-08-2012 10:49
    • Cevap: 1
    • Okunma: 833
    20-08-2012, 10:52 Son mesaja git
  19. Sizin Telepati Yeteneğiniz Var Mı?

    Başlatan: Son_Çığlık, 27-06-2012 17:24
    • Cevap: 0
    • Okunma: 1.231
    27-06-2012, 17:24 Son mesaja git

Sayfa 1 / 12 12311 ... SonSon

Forum Bilgisi ve Durumu

Bu Forumu Görüntüleyenler

Şu an forumu 1 kişi görüntülüyor. (0 Kayıtlı Üye & 1 Misafir)

Başlık Gösterim Seçenekleri

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Gösterim düzeni...

Not: Sonuçları tarihe göre 'artan / azalan" şeklinde sıralayabilirsiniz.

Butonlar

Yeni Mesajlar
Yeni Mesajlar
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
Kilitli Konu
Kilitli Konu
Konuda Size Ait Mesaj Var
Bu Konuda Mesajınız Var

Yetkileriniz

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konuya cevap yazamazsınız
  • Eklenti ekleyemezsiniz
  • Mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
  •  
5651 Sayılı yasaya göre, JetModa forumunda tüm üyeler yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Üyelerin mesajlarından doğabilecek sorunlardan forumumuz sorumlu değildir. Şikayetlerinizi İLETİŞİM bölümünden bize ulaşatırabilirsiniz. En geç 1 hafta içerisinde dönüş yapılacaktır.
Saat GMT +1 19:34
Powered by vBulletin Version 4.2.1 | Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.